0

Bereik je ideale gewicht deel 2 download

Rij je eerst over zwarte stranden (zie bovenstaande foto van het vliegtuig) met donkere wolken, rij je het andere moment langs hoge bergen met blauwe luchten en kleine wolken partijen. Wij hebben geleerd dat het weerbericht niet zo heel veel voorstelt aangezien het echt aan de plek ligt waar je op het eiland zit, haha. Op een gegeven moment reden wij langs een gigantische rotspartij in de buurt van Kálfafell. De lucht was osco blauw en de wolk die er was hing geweldig tegen de berg aan. Doordat er onder aan de berg een kleine plas met water lag was het mogelijk om onderstaande foto te maken. Ook bij deze foto kwam ik er achter hoe geweldig bereik de Irix lens heeft. Je kan echt zoveel kwijt op je beeld! Foto 7: 11mm 1/1250 / f/9.0 iso 400 download Als je door IJsland reist kom je veel bruggen tegen. Het land heeft namelijk veel gletsjers die in de zomer flink beginnen te smelten. Omdat dit water naar zee stroomt zijn er flink wat rivieren die je moet oversteken. In sommige gevallen zal je door het water moeten rijden, maar als je op de hoofdweg rijdt zijn er gelukkig bruggen aangelegd. Deze bruggen zijn eenbaans en vormen in sommige gevallen een mooie onderwerp in een landschap. Zo heb ik onderstaande foto gemaakt op onze terugreis naar reykjavik.

Recept: snelle kokoscurry met quinoa

Doordat het bereik van de Irix lens zo extreem is kon ik de gehele waterval in én keer op de foto zetten. Waar andere fotografen zoveel mogelijk naar mannen achteren probeerde te lopen om een goed shot te hebben, kon ik rustig op het pad blijven staan en onderstaande foto maken. En dankzij de weatherseal van de 11mm Blackstone hoefde ik mij geen zorgen te maken om de waterdruppels. Foto 5: 11mm 1/400 / f/4.5 iso 100 download In de buurt van vik is een bijzonder fotolocatie te vinden. In 1973 is hier een vliegtuig van de Amerikaanse luchtmacht neergestort. Een dc-3 kwam in de problemen nadat de brandstof opraakte. De piloot kon het toestel aan de grond krijgen en alle bemanningsleden kopen hebben dit gelukkig overleefd. Het toestel is echter nooit opgeruimd en is nu een mooie spot voor landschapsfotografen. Het weer (en toch ook wel de toeristen) hebben het toestel flink verweerd met onderstaande foto als resultaat. Foto 6: 11mm 1/2500 / f/4.ownload Mijn vrouw en ik hadden voor onze reis een auto gehuurd en zijn zo het zuiden van IJsland doorgereisd. Het is een bijzonder land omdat je van het ene op het andere moment in een compleet ander landschap zit.

altijd met een Canon 17-40mm maar had daardoor wel eens moeite om een landschap in én keer op de foto te krijgen. Met de Irix 11mm is dit probleem compleet verdwenen! Het bereik is fenomenaal! Met gemak krijg je een compleet uitzicht op je foto. Zo heb ik onderstaande foto gemaakt van het Kleifarvatn meer in de buurt van reykjavik. De lucht was goed bewolkt met hier en daar een stukje blauw. En doordat het water vrij stil was kon ik een mooie spiegeling fotograferen. Foto 4: 11mm 1/500 / f/14 iso 400 download naast de geweldige landschappen staat IJsland ook bekend om zijn watervallen. Een van de bekendste watervallen is de skógafoss waterval. Het unieke van deze waterval is dat je er achterlangs kan lopen. Helemaal droog hou je het niet, maar je kan er wel geweldige fotos maken!

Hypertensie: wat je absoluut moet

Hieronder vind je diverse fotos die ik met de Irix 11mm heb gemaakt. Ik heb alle fotos geschoten in raw en nabewerkt in Adobe lightroom. Onder iedere foto heb ik een download link gezet waarmee je het raw bestand (gezipped in verband met het grote darm formaat) kan downloaden. Hierdoor kan je zelf de kwaliteit van iedere foto beoordelen. Het is verder niet toegestaan om door mij gemaakte foto's commercieel te gebruiken zonder mijn toestemming. Omdat ik erg benieuwd was naar de scherpte van de lens heb ik, voordat we naar IJsland gingen, in Nederland wat testshots gemaakt. Onderstaande fotos heb ik in Lelystad gemaakt en alle drie zijn vanaf statief geschoten. Ik heb steeds het diafragma aangepast om zo te kijken wat dit doet met de scherpte in een foto. Het viel mij op dat de Irix 11mm op f4 dieet in het midden zeer goed presteert. Naar mate je naar de hoeken gaat zul je zien dat de scherpte iets afneemt. Verhoog je echter het diafragma naar f/9 of f/11 dan wordt de scherpte in de hoeken aanzienlijk beter!

Dit is een zeer goede prestatie voor een lens met dit bereik (11mm / 126 graden) en in deze prijsklasse! De opbouw van de lenselementen in de Irix 11mm f/4.0 Blackstone de vervorming van de Irix 11mm f/4.0 Blackstone In de doos de irix 11mm wordt geleverd in een mooie metalen vierkante doos. Het objectief zit in een stevige tas opgeborgen die perfect om de lens heen past. De lensdoppen zitten netjes op de lens en zijn van hoogwaardig kunststof. De irix 11mm heeft een vaste zonnekap (deze kan je er niet afhalen) waardoor de lensdop aan de voorkant wat groter is dan normaal. Deze dop schuift namelijk in zijn geheel over de zonnekap heen zodat het objectief goed beschermt wordt. Naast het objectief en de harde tas vind je in de doos ook de handleidingen en garantiepapieren. De irix 11mm f/4.0 Blackstone in gebruik in april 2016 ben ik samen met mijn vrouw naar IJsland geweest en in mijn cameratas zat de Irix 11mm f/4 Blackstone! IJsland leek mij een ideaal land om deze lens eens aan een test te onderwerpen aangezien het land bekend staat om zijn ruige natuur en landschappen! Het objectief heb ik gebruikt in combinatie met mijn Canon 1D mark iv met aps-h sensor (dit is een 1,3 crop). Hierdoor komt het effectieve bereik van de Irix 11mm op 14,3mm als je het vergelijkt met een full-frame camera.

Dit is ideaal aangezien je hierdoor het objectief blindelings kan bedienen. Vooral bij het fotograferen van landschappen is dit super handig aangezien je in dit geval vaak op oneindig scherpstelt. De bouw van de Irix 11mm f/4.0 Blackstone de irix 11mm Blackstone heeft een weer- en krasbestendige behuizing. De lens is op 4 plekken voorzien van een weatherseal zodat stof en spatwater niet tussen de lenselementen of in je camera kan komen. Dit maakt de lens ideaal voor natuur- en landschapsfotografen. Zo kan je met deze lens zelfs bij een (kleine) regenbui door fotograferen! Weatherseal van de Irix 11mm Blackstone maar niet alleen de buitenkant van de 11mm Blackstone is van hoge kwaliteit, ook de binnenkant is met precisie opgebouwd. Het grootste probleem met groothoeklenzen is namelijk vervorming. Irix heeft de 11mm Blackstone (en ook de firefly) opgebouwd uit 16 lenselementen die verdeeld zijn in 10 groepen. Deze lenselementen zijn zo afgesteld dat vervorming tot een minimum beperkt. Enkel in de hoeken is ietwat vervorming te zien, echter is de maximale afwijking 3,13!

PronoKal : verlies effici nt gewicht

Na het overzicht ga ik in deze review dieper in op Blackstone model. Naam:Irix 11mm f/4.0 BlackstoneIrix 11mm f/4.0 Firefly behuizing: ontsteking Aluminium en magnesium Lichtgewicht hoogwaardig kunststof Gewicht: 790 gram 730 gram coating behuizing: Anti kras Standaard Materiaal van de focus ring: Metalen ring met graveerde structuur Anti-slip coating Markeringen: Ingegraveerd en afgewerkt met uv werende lak geprint. Niet bij de frontlens. Ja, sealing bij focus lock, focus ring, camera mount. Meegeleverde tas: Harde tas Zachte tas Geschikt voor: Canon, nikon en Pentax Canon, nikon en Pentax Prijs: 879 euro 639 euro de bouw van de Irix 11mm f/4.0 Blackstone wanneer je de Irix 11mm Blackstone in de hand hebt voel je direct dat het een. Het formaat is behoorlijk in verband met het ruime bereik van 11mm. Het is vergelijkbaar met andere groothoeklenzen zoals de canon 17-40mm. In onderstaande foto heb ik de Irix naast de canon 17-40mm f4 (groothoeklens) en de canon 50mm stm (veelgebruikte portretlens) gezet zodat het verschil goed te zien. De irix 11mm Blackstone vergeleken met de canon 50mm stm (links) en de canon 17-40mm (rechts) de buitenkant van de 11mm is van metaal (aluminum en magnesium) en de markeringen (dit zijn de cijfers die aangeven op welke afstand de lens scherpstelt) zijn. De focusring loopt erg soepel en wanneer je op de oneindig stand komt voel je een lichte klik.

Maar wat is nu precies het verschil? Qua glaswerk maken beide lenzen gebruik van dezelfde optische elementen. Er zit echter wel een groot bewegingscentrum verschil in de bouwkwaliteit. Zo is het Firefly model gemaakt van hoogwaardig kunststof en weegt 730 gram. Verder is de firefly uitgerust met een weatherseal bij de focus ring, lock ring en de camera mount. Het frontelement is niet voorzien gezondheidszorg van een weatherseal. Door het lage gewicht is de firefly de ideale lens om mee te nemen op reis. De irix 11mm f/4.0 Blackstone is wat zwaarder (790 gram) doordat hij een stevige en robuuste behuizing heeft van aluminum en magnesium. Verder is de Blackstone uitgerust met dezelfde weatherseal als de firefly. Dankzij de robuuste bouw en de goede weatherseal is de Irix 11mm f/4.0 Blackstone een ideale lens voor de (semi) professionele fotograaf. Links de Irix 11mm f/4.0 Blackstone, rechts de Irix 11mm f/4.0 Firefly verschillen tussen de Irix 11mm f/4.0 Blackstone en de Irix 11mm f/4.0 Firefly: In onderstaand overzicht heb ik alle verschillen tussen de Irix 11mm f/4.0 Blackstone en de Irix 11mm f/4.0 Firefly nog.

Review: Irix 11mm f/4.0 Blackstone met

De irix 11mm f/4.0 Blackstone beschikt niet over een autofocus-motor en moet handmatig worden scherpgesteld. Maar doordat Irix de 11mm Blackstone heeft uitgerust met een voelbaar klikje op het oneindig punt gaat dit eenvoudig kilo en blindelings. Op dit moment wordt de Irix 11mm f/4.0 Blackstone gemaakt voor op spiegelreflexcameras van. Canon, nikon en, pentax. Specificaties van de Irix 11mm f/4.0 Blackstone. Specificaties, bereik 11mm (op full frame beeldhoek 126 graden, maximale diafragma f/4.0. Minimale diafragma f/22, aantal diafragma bladen 9, aantal lenselementen 16 (in 10 groepen minimale scherpstelafstand 0,275 meter. Scherpstelling, handmatig, diafragma loopt wel via camera. Filtermaat nvt, werkt met gelatine filters aan de achterkant van de lens. Zonnekap, ja, deze zit vast en kan niet van de lens. Afmetingen 118mm X 103mm, gewicht 790 gram, geschikt voor: Canon, nikon en Pentax Irix 11mm f/4.0 Firefly vs Irix 11mm f/4.0 Blackstone zoals eerder genoemd heeft Irix twee 11mm modellen op de markt, de Blackstone en de firefly.

Het is dus echt een kersverse speler! De lenzen worden in Korea geproduceerd en zijn inmiddels over de hele wereld te koop. Op moment van schrijven heeft Irix de volgende vier lenzen in het assortiment: Irix lenzen. Irix 11mm f/4.0 Firefly, irix 11mm f/4.0 Blackstone, irix 15mm f/2.4 Firefly. Irix 15mm f/2.4 Blackstone, zoals in bovenstaand rijtje te zien is heeft Irix voor ieder brandpunt twee verschillende modellen (Firefly en Blackstone). Het glas in deze objectieven is gelijk aan elkaar, echter zit het verschil in de bouwkwaliteit (en daarmee ook smeersysteem het gewicht). Verderop in deze review ga ik dieper in op de verschillen tussen de Irix 11mm f/4.0 Blackstone die ik getest heb en het lichtere healthcity model, de Irix 11mm f/4.0 Firefly. Wat voor objectief is de Irix 11mm f/4.0 Blackstone? De irix 11mm f/4.0 Blackstone is een extreem groothoekobjectief dat speciaal ontwikkeld is voor full frame cameras. De lens is uiteraard ook te gebruiken op crop-cameras, maar heeft op full frame cameras een beeldhoek van maar liefst 126 graden! Irix heeft de lenselementen zo opgebouwd dat de vervorming tot een minimum beperkt is (maximaal 3,13). Dankzij de ruime beeldhoek en minimale vervorming is de lens uitermate geschikt voor landschapsfotografie en architectuurfotografie.

Beste systeemcamera 2018 lees hier

Review: Irix 11mm kalium f/4.0 Blackstone groothoeklens. In deze review deel ik mijn ervaringen omtrent de Irix 11mm f/4.0 Blackstone. Deze super groothoeklens voor fullframe en cropcameras is in februari 2017 geïntroduceerd. Op deze pagina lees je mijn persoonlijke ervaringen met het objectief, onderbouwd met voorbeeldfotos die onder andere in IJsland zijn gemaakt. Onderaan deze pagina kan je een reactie of vraag achterlaten. Ik kom er dan zo snel mogelijk op terug. Wil je eigenlijk de Irix 11mm f/4.0 Blackstone kopen? Kijk dan eens bij deze deze winkels. Irix 11mm f/4.0 Blackstone, irix in het kort, irix is een nieuwe speler op de objectieven markt. Irix is onderdeel van het Zwitserse bedrijf th swiss dat in 2015 opgericht.

Bereik je ideale gewicht deel 2 download
Rated 4/5 based on 638 reviews
SHARE

bereik je ideale gewicht deel 2 download Hykex, Sat, May, 12, 2018

To download, sonja bakker, bereik. Je, ideale, gewicht, deel 2, pdf, click on the, download button. Haar huwelijk liep stuk en haar. in 2011 bracht mac os.8.2 download vmware ze deel 2 van haar boek bereik je ideale gewicht uit.

bereik je ideale gewicht deel 2 download Ypadere, Sat, May, 12, 2018

Bereik, en Behoud je, ideale, gewicht, pdf gratis - pages: 203 Pages Edition: 2009 size:.87. Downloads : 3331 Price: Free uploader. sonja pdf download 2 pdf Sonja bakker bereik je ideale gewicht deel 2 pdf Sonja bakker bereik je ideale gewicht deel 2 pdf. nieuwste boek bereik je ideale gewicht voor het hele gezin - deel 4'. Daarnaastnbiedt de App de mogelijkheid om je bmi en gewicht.

bereik je ideale gewicht deel 2 download Cymin, Sat, May, 12, 2018

Step-by-step nPlus, you can enter your daily steps walked and save for discount! The more you move, the more discount coupons appear. This app can only be downloaded using the unique code from the book, availablenfrom all Lidl stores in the netherlands.

bereik je ideale gewicht deel 2 download Ilepiqy, Sat, May, 12, 2018

Hoe meer je beweegt, des te meer kortingscoupons er verschijnen. Deze app is alleen te downloaden met de unieke code uitnhet boek, verkrijgbaar bij alle lidl-filialen in Nederland. NWalk along for discount! This brand new Lidl Sonja App includes weekly menus, recipes and tips from Sonja bakkers latest book "Reach your ideal weight for the entire family - part 4 '. In addition,nthe App offers the possibility to maintain, for the bmi and weight.

bereik je ideale gewicht deel 2 download Ytomoxa, Sat, May, 12, 2018

Stap mee voor korting! Deze gloednieuwe lidl Sonja App bevat weekmenus, recepten en handige tips uit Sonja bakkers nieuwste boek 'bereik je ideale gewicht voor het hele gezin - deel 4'. Daarnaastnbiedt de App de mogelijkheid om je bmi en gewicht bij te houden. Stap voor Stap nbovendien kun je dagelijks je gelopen stappen invoeren en sparen voor korting!

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: